Martial Arts

๐—–๐—ข๐—ก๐—š๐—ฅ๐—”๐—ง๐—จ๐—Ÿ๐—”๐—ง๐—œ๐—ข๐—ก๐—ฆ to Union Preparatory School, Graaff-Reinet‘s young martial arts champs ๐—š๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ ๐—Ÿ๐˜†๐—ป๐—ป๐—ฒ ๐—ž๐—ถ๐˜๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ด and ๐—๐—ฎ๐—พ๐˜„๐—ฎ๐—ป ๐—”๐—ต๐—บ๐—ฒ๐—ฑ on being selected to represent the Eastern Province in Stellenbosch at the much anticipated 2023 Destiny Tournament (the annual NMA/ISKA national championships) on 7 and 8 October.

This is an incredible opportunity for them to showcase their skills and represent not only the Eastern Province, but UPS as well. ๐˜ž๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ฐ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜บ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ถ๐˜ด ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ.